Gavran: – “Zaslužena pobjeda.”, Nerovčić: – “Opustili smo se na kraju.”

Mario Čolić, Jezidžić, Šarčević (64. Petar Andričić), Ivan Krizmanić, Nerovčić, Đurđević, Kasa, Domagoj Krizmanić(72. Marko Čolić), Tadić (46. Marko Andričić), Udovčić (75. Sučić), Čečura (71. Mislav Jukić). Trener: Ivica Gavran
Nerovčić (30.),  Udovčić (44), Domagoj Krizmanić (60.), Marko Andričić (79.)

Prekrasno nedjeljno poslijepodne pred oko ugodno pobunjenim tribinama dovelo je u goste Dinamo iz Trnave. Bolju igru, nadmoć i dominaciju na terenu pretvorili smo u rutinsku pobjedu od 4:1. Dugo se držala gostujuća ekipa do sredine poluvremena kada Luka Nerovčić postiže zgoditak za 1:0. Nedugo nakon njega na prekrasan centaršut natrčava Udovčić i pogađa za 2:0, što je bio rezultat poluvremena. Na 3:0 povećava Krizmanić iz kaznenog udarca te nedugo nakon njega, na asistenciju Kase, Andričić zabija za 4:0. Nepažnja i slab pristup dovode do kontranapada gosta te zgoditak za konačnih 4:1!

Svoj osvrt na utakmicu dao je i trener Gavran : – “U vrlo dobroj utakmici zasluženo smo pobijedili s visokim rezultatom. Rezultat je na kraju mogao biti i veći, no u samoj završnici nedostajalo je malo koncentracije mojih napadača. Čestitam svojim igračima na odnosu prema suigračima i protivniku, a isto tako gostima iz Trnave na korektnoj igri te im želim uspješan završetak sezone. Do kraja su nam ostala 4.kola i prilika za ispunjenje naših želja(4. mjesto).”

Strijelac prvog gola Nerovčić također je dao svoj kratki osvrt : – “Čestitam suigračima na odličnoj utakmici i visokoj pobjedi. Malo opuštanja i dekoncentracije dovelo je do zgoditka gostiju, no to neće pokvariti slavlje. Korak smo bliže cilju i to je najvažnije”.