Važni bodovi za ostvarenje cilja!

 Mario Čolić, Jezidžić, Šarčević,  Ivan Krizmanić, Nerovčić, Đurđević, Kasa, Blaškić (88. Marko Čolić), Marko Andričić (82. Mihalj), Udovčić (61. Tadić), Grgić. Trener: Ivica Gavran.

Na vrućem i teškom gostovanju u Koritni kod domaće “Sloge” kući se vraćamo s punim plijenom. Sadržajna utakmica sa pregršt golova, no ujedno i grubih startova i ne pretjerano lijepe igre.

Domaćin dolazi do vodstva nakon prekršaja na rubu šesnaesterca. Nismo dugo čekali ni na drugi pogodak, Nerovčić ruši protivnika u kaznenom prostoru, glavni sudac Vuković nije imao problema s pokazivanjem na bijelu točku. Kada se mislilo da su domaćini vodu otjerali na svoj mlin, Blaškić upošljava Andričića za 2:1. Nedugo nakon asistencije, prekrasnim udarcem Blaškić pogađa prečku gdje se lopta odbila do Kase koji zabija za rezultat poluvremena 2:2.

Drugo poluvrijeme Dračice ulaze agresivnije te na centaršut Jezidžića nalijeće iskusni Udovčić koji matira golmana za 2:3. Utakmica je postajala sve žustrija, no Nerovčić pogađa za 2:4. I kako to obično biva u našim glavama, upisana 3 boda dovode do opuštanja te novog zgoditka domaćina za konačnih 3:4.

Svoj osvrt dao je i trener Gavran: “Na  teškom gostovanju u Koritni ostvarili smo  važnu pobjedu za ostvaranje naših ciljeva. Nakon lošeg ulaska u utakmicu i ‘dječačkih’ pogrešaka mojih igrača, uspjeli smo se sabrati i preokrenuti rezultat u našu korist. Zadovoljan sam, naravno, pobjedom i nova 3 boda, ali nisam zadovoljan sa primljena čak 3 pogotka i stvorenih još nekoliko dobrih prigoda protivnika. Imamo tjedan dana da uigramo i ispravimo nekolicinu pogrešaka do nove nedjeljne utakmice sa Mladosti iz Ivanovaca. Protivnicima iz Koritne želim zahvaliti na gostoprimstvu i zaželiti im uspjeha u njihovom cilju, a to je naravno ostanak u ligi.”