TORPEDO – DRAČICE 2:1 (0:0)

Kuševac – Igralište Lipa. Bez gledatelja. Strijelci: 1:0 Babić (50.), 1:1 Domagoj Krizmanić (52.), 2:1 Butor (88.).

TORPEDO: Vinković, Kušević, Crnojević, Čuić, Kopecki, Rajčević, Branimir Ivanda, Renato Lulić, Marin Cicvarić, Bračko, Antinac. (Još su igrali: Gansberger, Babić, Radoš, Tomislav Lulić, Filip Cicvarić, Kovačević, Butor). Trener: Damir Išasegi.

DRAČICE: Zlatunić, Goran Tadić, Šarčević, Petar Andričić, Ivan Krizmanić, Kokalović, Lovrić, Kušević, Gavran, Domagoj Krizmanić, Žulj. (Još su igrali: Degmečić, Udovčić, Marko Andričić, Đurđević, Jukić, Ivan Tadić, Toni Duvnjak, Mikić). Trener: Šimo Živković.

U ovim novim normalnim vremenima, punim neizvjesnosti, nogometaši Torpeda i Dračica odigrali su prvu pripremnu utakmicu u kojoj su Kuševčani u samoj završnici došli do pobjede. S obzirom na vrijeme, domaćini su pripremili teren tako da, na zadovoljstvo obaju trenera, nitko se od igrača nije ozlijedio što je možda i najvažnija vijest s ove utakmice.

Tijekom prvoga poluvremena Kuševčani su imali više od igre, veći posjed lopte i nešto izraženije prilike za pogotke koji nije bilo. Ali, borbenu i žustru igru pokazale su obje momčadi iskazujući vidnu želju za nadigravanjem.

U nastavku utakmice i napadači su se zagrijali što potvrđuju i tri postignuta gola. Igrala se 50. minuta kada su domaćini krenuli u napad po desnoj strani. Povratna lopta došla je do Babića koji pogađa Zlatunićevu mrežu. Samo dvije minute kasnije Dračičani su došli do izjednačenja. Majstor slobodnjaka Domagoj Krizmanić točno je naciljao i neobranjivo pogodio domaću mrežu. I jedan i drugi trener tijekom drugoga poluvremena napravili su nekoliko izmjena što su bolje iskoristili domaći igrači i u samoj završnici postigli drugi pogodak za konačnu pobjedu 2:1. Strijelac je bio Ivano Butor.

Izvor: DJ Sport