Dračice nakon odlična dva kola putuju u Marijance gdje ih čeka domaći Hajduk. U razgovoru s kapetanom osvrnuli smo se i na nadolazeću utakmicu.

Kapetane, iza nas je “burna” godina, barem ovaj dio koji je prošao. Borba za naslov, kvalifikacije, mercato i start 1.ŽNL. Nešto što se na početku moglo samo sanjati, sada se živi. Kako se ,iz tvoje perspektive, razvila cijela situacija?

A, što reći.. Savršena godina za sada je iza nas. Prvo smo pokazali da smo prerasli 2.žnl i da smo za klasu bili bolji od svih, jer teško je završiti sezonu bez poraza. Kvalifikacije su donijele nešto novo – kvalitetnog i nepoznatog protivnika od kojeg smo na domaćem terenu nadigrani. I kad su svi mislili da smo propustili šansu, ekipa je u Jelisavcu pokazala karakter i zasluženo ulazimo u 1.žnl. P početku ove sezone nema se što reći nego odlično. Provjerena i dokazana imena u ljetnom mercatu, odličan ulaz u sezonu s 4 boda i prolaskom u kupu. Možemo li tražiti više ?

S obzirom na to da smo “rookies” u ovome natjecanju, predstavlja li nam to prednost ili nedostatak?

U svakom slučaju sve je novo oko nas. Dosta novih lica u svlačionici, novi protivnici i zahtjevnije natjecanje. Polako se na sve to navikavamo kao ekipa i mislim da dobro guramo. A je li to prednost ili nedostatak pokazat će vrijeme. Mi vjerujemo u svoje kvalitete, idemo kolo po kolo i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti. Ako se mene pita straha nema!

Hajduk nam je nepoznanica, a jedino što znamo jest to, da su odlična domaćinska ekipa. Što očekuješ u nedjelju?

Hajduk je stvarno nepoznanica. Osobno ne znam ništa, ali trener Uzelac je do sada svaku utakmicu vrhunski pripremio i upoznao nas s protivnikom. Vjerujem da će tako biti i ovaj puta. Što se nas tiče, mislim da ćemo nastaviti igrati napadački i svaku utakmicu cilj je 3 boda – tako i u Marijancima.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17.00h na igralištu u Marijancima!