Motor pokretač, velika radilica. Zapravo majstor “prljavih poslova” odvojio je nekoliko minuta za razgovor i najavu novog domaćinstva.

Ilija, epiteti dolaze sami od sebe, a koliko vidimo dobro se nosiš s njima. Prenio si to, kao i ostatak ekipe, na teren što je rezultiralo odlično. Kako ti vidiš ovaj početak sezone?

Haha, a dobro, nije to sve do mene. Trener odlično rasporedi zadatke, samim izvršavanjem zadataka dođete do onoga što želite. Tako je i s otvaranjem, ali ne treba stvarati euforiju. Klub odlično radi i napreduje u svim segmentima, počevši od uprave pa sve do nas na terenu. I to se ove godine odražava jako dobro, pa je time i rezultat tu.

Prošlu domaćinsku utakmicu, izlaskom kapetana iz igre, kapetanska traka zasjala je na tvojoj ruci. Nekima iznenađenje, nekima očekivano. Kakav je bio osjećaj?

S obzirom da sam protiv Dračica imao dosta tvrdih utakmica, iznenadilo me kako su me prihvatili. Kao da od malih nogu igramo zajedno. Osjećao sam veliku čast i zadovoljstvo kao “strani” igrač voditi ovakvu ekipu, pa taman i zadnjih 20minuta. Povjerenje ekipe je velika odgovornost, a ja sam tu dužnost objeručke prihvatio.

Vratimo se na našu najavu.. Mladost iz Draža spletom okolnosti je postala županijski prvoligaš, ali koliko vidimo (i znamo) nije nezasluženo. Što možemo očekivati u nedjelju?

Oni su novaci u ligi kao i mi, tako da očekujem otvorenu igru, pregršt prilika s jedne i druge strane. Doduše, trener nijednu utakmicu ne prepušta slučaju, što je ekipa prihvatila. Vjerujem da ima spremne nacrte, a na nama je da potvrdimo dobru formu pozitivnim rezultatom.

Utakmica se odigrava u nedjelju u 17.00h na stadionu Croatia 1971.