Pregršt šansi, čvrsta igra, mnoštvo poteza i 2 gola. Derbi je opravdao očekivanja te je s neodlučenim rezultatom zadovoljivo navijače jedne i druge momčadi. Oko 400 gledatelja kući je otišlo zadovoljno viđenim.

Dračičani još jednu nedjelju za redom ne znaju za poraz. 4 pobjede i 2 remija smještaju trupe Gorana Uzelca u sami vrh tablice, gdje s 3.mjesta iduće nedjelje putuju u Dalj. Ipak, vidjeli smo da trener ništa ne prepušta slučaju, tako će ove srijede biti odigrana prijateljska utakmica za uigravanje pojačanja i povratnika. No, vratimo se utakmici…

Treneru, nije pobjeda, ali na kontu porazi i dalje stoji 0. Idemo li u Dalj spremni?

Kada se pogleda kompletan učinak u prvih 6 kola, moramo biti zadovoljni i kako kažete i dalje stoji 0 u rubrici porazi. Sve pohvale idu igračima koji za sada čvrsto drže tu nulu. Imamo cijeli tjedan ispred sebe da se pripremimo za Dalj. Odrađivati ćemo treninge kao i do sada. Za sljedeću utakmicu možemo računati na Domagoja Krizmanića, Lucijanića koji se vraća nakon manje ozljede, Tilli koji se vraća nakon kratke svatovske avanture, tu je i novi igrač Kajba koji je upisao prve minute protiv Josipovca, kao i dokapetan Đurđević koji se vratio nakon sezone na moru. Uh jedva čekam, bit će pakleno na treninzima.

Prvo poluvrijeme sve po dogovoru, ovoga puta nešto kasniji pogodak, ali i žal za većim rezultatom. Da bi u drugom dio inicijative predali gostu uz, ponovno, propuštene šanse. Možemo li žaliti za bodovima?

Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro. Pripremili smo se na njihove brzance gore i to smo odradili fantastično. Kontrolirali smo utakmicu od početka, ali opet imamo isti problem – puno promašujemo. Opet smo u početku stvorili nekoliko čistih situacija za gol, ali ih nismo iskoristili. U ovom rangu i ovakvim utakmicama to se mora zabijati. U tom kasnijem dijelu prvog poluvremena se dogodio trenutak zbog čega publika dolazi na stadion. Majstorija i eurogol koju nam je priuštio Tomas. Mislim da nema toga na tribini koji nije zapljeskao na ovaj spektakularan gol. Naravno da žalimo što nismo otišli na poluvrijeme s većim rezultatom. Drugo smo poluvrijeme imali dogovor da budemo strpljivi i u tih prvih 15 minuta gosti su imali blagu inicijativu. Zabili su nam gol iz prekida, gdje mi nismo najbolje odradili obrambeni skok. Nakon toga gost se povukao i pokušavao preskakanjem igre. Mi smo stvorili još nekoliko dobrih prilika, ali na našu žalost nismo zabili. Ja kao trener žalim za sva tri boda, a nadam se i igrači. Mislim da smo bili bolji, imali više izglednih prilika. Dračice su na svom stadionu su uvijek favorit protiv bilo koga da se igra. Naš je cilj vrlo jednostavan – uvijek po pobjedu i tri boda bilo gdje da igramo.