Iza Dračičana je teško gostovanje s kojeg su se vratili praznih ruku. Ekipa Radničkog iz Dalja potvrdila je dobru formu i utakmicu glatko privela kraju. Za portal je ovoga puta uz trenera Uzelca, svoj osvrt dao i novi, doduše domaći, Jure Rotim.

Jure, možemo reći da si u nekoliko susreta postao važan kotačić ekipe. Lavovska borba, ali je ovih 90minuta jednostavno bilo teško. Kako ti vidiš sezonu do sada?

Priključio sam se dosta kasno ekipi, drago mi je da ekipa vidi moj doprinos što mi daje samo još veću motivaciju za rad.
Dalj izuzetno kvalitetna ekipa s vrhunskim pojedincima, ali mislim da mi nismo bili na nivou na kojem možemo biti, a ponajprije nismo bili opasni po gol.
Smatram da je sezona više nego uspješna, ali ne smijemo se zadovoljiti dosadašnjim rezultatima, nego u svakoj utakmici težiti ka pobjedi. Imamo cijeli tjedan ispred sebe, analizirat ćemo utakmicu i pripremiti se za sljedeće kolo.

Sličnog razmišljanja je i Jurin dugogodišnji trener, sada i trener u Dračicama.

Nakon 13 mjeseci, došao je prvi poraz Dračica. Ujedno i Vaš prvi poraz kao treneru. Jesmo li mogli ostaviti bolji dojam?

Sigurno da je period od 13 mjeseci bez poraza za sve pohvale. I na tome treba svima čestitati koji su sudjelovali. Tako je i moj prvi poraz od kada sam trener Dračica, ali i porazi su sastavni dio natjecanja. Moram priznati da se baš i ne opterećujem previše s rekordima. Najvažnije mi je da igrači dobro treniraju, da napreduju, slušaju, da cijeli klub raste iz dana u dan. I onda će rezultati doći. Što se tiče dojma, naravno da smo mogli ostaviti bolji dojam jer ova ekipa ima kvalitetu i može i mora bolje. Bez obzira što 6 kola nismo izgubili uvijek može bolje.

Prvo poluvrijeme je praktički sve riješilo, Popović je samo potvrdio pobjedu u drugom poluvremenu.. Prevelik respekt ili olako shvaćanje utakmice?

Brzi gol već u 10 minuti nam je poremetio dosta toga. Nakon toga smo uspostavili igru i imali smo period u kojem smo bili malo bolji. Primili smo drugi gol – je li je bilo zaleđe ili nije ja neću komentirati i ne smijemo se vaditi na to. Treći gol na samom kraju prvog poluvremena nas je dotukao. U poluvremenu smo se dogovorili da dignemo glave gore, da pokušamo brzo zabiti ali Radnički je preiskusna ekipa da to propusti. I onda po meni jedan od najboljih igrača lige Popović zabija i taj četvrti gol. Samo sam molio Boga da ne bude još koji. Mi sve respektiramo i poštujemo, ali nitko nije favorit protiv Dračica i ne shvaćamo niti ćemo shvaćati olako bilo koju utakmicu. Radnički je odlična ekipa i nije slučajno što imaju svih 7 pobjeda. Mi imamo odličnu ekipu i s tim s moramo nositi. Dračice mogu još više i to nije sve što ste od nas vidjeli.

Sljedeća utakmica na rasporedu je u nedjelju u 15.30h. Nešto više o tome u nastavku tjedna.