Kada sa gostovanja iz Đurđenovca dođete s bodom, dojma ste da ste odradili dobar posao. No, u ovom slučaju nije tako. Sama činjenica kako je domaći vratar igrač utakmice govori dovoljno o kakvoj se utakmici radilo. Odlično otvaranje, postavljanje i diktiranje tempa igre, terenska i fizička nadmoć – pogotka nema. Kao i svaku utakmicu do sada, svoj osvrt dao je trener Goran Uzelac.

Treneru, jedan od onih remija koji ostavljaju gorak okus..

Đurđenovac je već godinama u vrhu lige i kad se ide tamo bod bi uvijek trebao biti dobar, ali u ovom slučaju nije tako. Žalimo za sva tri boda i mislim da je ovim bodom Đurđenovac jako zadovoljan. Možda će zvučati prepotentno ali meni je ovo isto kao i poraz.

Odličan pristup oba poluvremena, ali jednostavno nije ulazilo. Možemo li pričati o problemu s realizacijom ili kvaliteti vratara?

Mi smo u utakmicu ušli fantastično. Imali posjed, bili agresivni, rastrčani, stvarali šanse, zicere, bili dominantni u svim segmentima igre ali jednostavno lopta nije htjela u gol. Da.. svaku utakmicu promašimo 5 do 6 zicera i to se sigurno zove problem s realizacijom. Vratar Đurđenovca Knežević je sigurno jedan od najboljih vratara u ligi i on je uvelike pomogao, a nama odmogao da zabijemo koji gol i imao je fantastične reakcije.

Slijedi nam još jedan lokalni derbi. Imate li već sliku nedjelje u glavi?

Tako je, stiže još jedan lokalni derbi protiv Ratar. Nama je ta utakmica kao i svaka druga. Imamo svoju pripremu koju ćemo odraditi kroz tjedan i dobro se pripremiti. Mi znamo njih, oni nas i to je to. Naravno da je slika tu, maksimalna koncentracija na svakog sljedećeg protivnika. Na meni je da to prenesem na igrače. Siguran sam da ćemo kolega Piplica koji je bio trener Ratara i ja dobro pripremiti ekipu na još jednu zahtjevnu utakmicu. Ali nema opterećenja nego idemo uživati u ovoj igri. Ovim putem pozivam navijače u što većem broju da nas podrže. Sportski pozdrav.