Dračičku ekipu u Baranji je snašao drugi poraz ove sezone. Naravno, kao i u svakom sportu i to je to folklora. Ipak, drugačije je kad osjetiš na svojoj koži. Komentar na cjelokupni dan dobili smo od trenera Gorana Uzelca.

Jedna zaista neobjašnjiva subota odvila se u baranjskom mjestu Šećerani. Nošeni dobrom atmosferom, rezultatima i radom zaputili smo se u Baranju na noge istoimenom protivniku. Dočekao nas je topao domaćin i “hladan tuš”. Brza dva pogotka, nesmotrene reakcije i samo potvrda lošeg dana na kraju.

Razloga za brigu bilo je na pretek, a kako je teklo subotnje poslijepodne govori nam trener Uzelac.

Treneru, dan za zaborav. Slaba koncentracija, slaba realizacija, tako dolazi do ranog vodstva, točnije dva gola domaćina što je bio i rezultat poluvremena. Gdje smo podbacili?

Baš kako ste rekli, dan za zaborav. Kompletan program od samog okupljanja pa do samog povratka u Đakovo nije bio na nivou kao do sada. Vjerojatno se i to moralo desiti. Podbacili smo u svemu i svu odgovornost prebacujem na sebe. Kod 0:0 pogađamo stativu, pa domaćin zabija, pa onda mi promašujemo dva zicera i onda opet domaćin zabija za 2:0. Što je bio i rezultat poluvremena.

Drugo poluvrijeme nadolazimo, nakon izmjena i zabijamo.. No, kazneni udarac bio je put u jednosmjernu ulicu.. Ipak, namjmlađi u ekipi istaknuo se s 2 egzekucije i ublažio poraz na minimalan.

Drugo poluvrijeme smo se malo digli. Napravili smo izmjene, zabili gol i imali inicijativu. Nakon svega dobroga, pravimo penal koji nas je dotukao. Smanjili smo na 3:2 ali to je bilo to što smo napravili. Vidaković je odličan dečko i odličan igrač. Zabio je ta dva gola i malo ublažio poraz. Jako je strpljiv, i na kraju krajeva nama bitan igrač. Istaknuo je ozbiljnu kandidaturu za sljedeću utakmicu gdje će sigurno dobiti veću minutažu. Mi svi skupa moramo napraviti dobru analizu i dobro se pripremiti za sljedeću utakmicu .Ovu trebamo zaboraviti i pokušati da nama se takav dan više ne ponovi. Imamo još dva tjedna i moramo biti maksimalno fokusirani na aktivnosti koje nam slijede.