Šestotjedni program priprema privodi se kraju. Kilometri su u nogama, utakmice su odigrane, taktika je kristalizirana. Ulazimo u finalni tjedan u kojem nas čeka nova 4 treninga te nastavak debitantske sezone. O svemu tome razgovarali smo s trenerom Uzelcem.

Treneru, ulazimo u finalni tjedan priprema i svega nekoliko dana nas dijeli do prvog kola. Jeste li zadovoljni odrađenim trenažnim procesom?

Tako je. Ulazimo u završni dio, odnosno šesti tjedan priprema i nestrpljivo čekamo nedjelju i nastavak prvenstva. Što se tiče samo pripremnog perioda mogu reći da ga nismo odradili 100 posto kako sam ja to zacrtao i pripremio. Kako svi pa tako i mi imali smo dosta problema s vremenskim uvjetima koji nam nisu dozvolili da odredimo sve kako treba. Ali to je zima i na to smo se pripremili i mogu reći da sam zadovoljan s odrađenim. Ovaj tjedan nam slijede lakši treninzi i završni glanc. Jedva čekamo utakmicu.

Od 21.01. odigrali smo 4 utakmice te 1 međusobni ogled.. Veseli “gol razlika”, 10 zabijenih te svega 4 primljena pogotka, ali i činjenica kako je sve odrađeno kroz 4 pobjede.

Lijepo je to kada pobjeđuješ, ali ja sam se više bazirao na druge stvari. Dosta sam rotirao, mijenjao sustave, pa i pozicije pojedinim igračima. Svaku utakmicu su igrači imali zahtjeve koji su morali odrađivati i koje ćemo primjenjivati već od nedjelje. Mogu reći da je to izgledalo dosta dobro i već sada mogu reći kako imam spreman sastav za nedjelju.

I za kraj, kad smo već kod utakmica. Vraća nam se prvenstvo u sklopu kojeg nam u goste stiže FEŠK. Što očekivati u nedjelju?

Naš cilj svaku utakmicu, pa tako i u nedjelju, jesu tri boda. Igramo protiv uvijek neugodnog FEŠK-a. Mlada ekipa s odličnim mladim trenerom. Teže igri i nadmudrivanju. Bit će zanimljivo u to sam siguran, ali mi imamo svoj cilj. Ovim putem pozivam naše vjerne navijače da dođu u što većem broju, podrže našu ekipu i vide ono na čemu smo radili proteklo vrijeme. Sportski pozdrav.