Utakmica kakve smo se pribojavali, ali smo ju u podsvijesti i očekivali, barem neki. Jer, nijedna ekipa neće razviti bijelu zastavu na domaćem terenu, pa makar imala i samo jedan bod.

Umjetnički dojam slab, realizacija slaba, bodovi ipak upisani. Posljednje dvije utakmice pokušavamo sastaviti nekakav čisti dojam i napisati kratki referat, ali jednostavno nas mnogi čimbenici ostavljaju bez teksta. Neki na našu štetu, neki u našu korist. Koliko toliko. No, utakmica u Ladimirevcima može biti ogledni primjerak utakmice u kojoj nisi 100%, a lagati se nećemo, bodove smo upisali u petak na treningu.

Ipak, treću četvrtinu prvenstva završavamo sa 6 pobjeda i 2 poraza te ulazimo u završnu fazu debitantske sezone s drugog mjesta. 4 boda ispred Torpeda iz Kuševca te 6 bodova iza Radničkog iz Dalja. Zadovoljni učinjenim, ali i željni onog najvećeg uspjeha dočekujemo NK Đurđenovac. Svojevrsni starosjedilac 1.ŽNL na sjever dolazi rezultatski rasterećen, a sudeći po utakmici koju smo odigrali na jesen, dolazi se nadigravati.

Ovom prilikom za najavu utakmice nećemo koristiti svoje riječi, već smo sugovornika našli u povratniku, senatoru dračičke ekipe, Petru Andričiću.

Petre, vratio si se nakon godinu i nešto duže izbivanja. Vidiš li kakve promjene u ekipi? S obzirom da je tvoja ozljeda došla prije početka druge polusezone u 2.ŽNL.

– Da, nakon duge stanke vratio sam se treninzima i hvatam ritam ostatka ekipe. Promjene se vide, sve se podiglo stepenicu više došla su nam nova pojačanja u ekipu koja doprinose na kvaliteti i pozitivno utječu na ostatak ekipe koja je također napredovala.

Unatoč svemu, bio si vjerni kibic svoje ekipe, tako da ti nijedna utakmica nije promakla. Kolika je razlika sada kad si na svojoj strani ograde?

– Uvijek sam tu za ekipu bilo to na ogradi ili na terenu. Igra se brži i zahtjevniji nogomet, protivnici su kvalitetniji. Drago mi je da ponovno mogu doprinijeti ekipi i svojom igrom, ipak mi je draži teren, nego ograda haha.

Obzirom na kartone, roster se za subotu otprilike i zna. Tako da ne bi čudila koja minuta više nego inače. Što ti očekuješ od subote?

– Tu sam, na raspolaganju sam treneru. Nadam se dobroj igri i pozitivnom rezultatu utakmice. Dolazi nam neugodna ekipa koja se dolazi nadigravati s nama, ali mi smo se ovaj tjedan pripremili i spremni čekamo subotu i lov na nova tri boda. Ovim putem pozivam i sve naše navijače da nas dođu podržati u što većem broju.