Polufinale Kupa Nogometnog središta Đakovo ponudilo je jako zanimljivu utakmicu u kojoj su se sastale dvije momčadi koje se nalaze u odličnoj formi. Satničani su poznati kao uspješni sudionici Kupa i u posljednjih nekoliko godina uvijek su bili u samim završnicama. Na drugoj strani smo bili mi. Fakini, glupani.

Srijeda nam nije donijela ništa nova. Gledatelji koji su nazočili polufinalu, mogli su vidjeti istu ekipu kao i svake nedjelje. Iste španere koji niti jednoj ekipi neće dati i prepustiti ulogu favorita. Dokle god je to u našoj moći. Tako je bilo i u srijedu. Domaćini su tijekom susreta imali posjed, jalovu inicijativu s tek kojom “prijetnjom”. Disciplinirani, prizemljeni čekali smo svoje šanse. I dočekali 93′ minutu i pogodak Karla Pongračića, koji je ujedno ispisao nove stranice klupske povijesti. A upravo je Karlo i naš današnji sugovornik.

Vratio si se nakon poslovnih obaveza, nakon nekog vremena, te odmah poentirao protiv Ladimirevaca, asistencija protiv Đurđenovca i sada onaj najslađi, u 93′ za povijest, a ujedno i finale. Jesi li očekivao ovakav rasplet događaja?

Upravo tako, bio sam neko vrijeme odsutan od kluba i treninga zbog posla, no vratio sam se ponovno treninzima. Čekao sam strpljivo svoju priliku te sam vjerovao u plan kluba. Uz trud i ovakav kolektiv nagrade dođu same od sebe.

S nama si od ljeta, a napredak je više no očit.. Kakvo je tvoje viđenje situacije?

Uz kvalitetne pripreme, veliki broj igrača na treninzima nema nekakvog čuđenja oko napretka. Sve je stvar reda i rada. Kao i u mom slučaju. Uz jako dobre suigrače, tu je i moj brat Mihael koji mi daje veliku podršku, a isto tako i zna biti veliki motivator.

Danas nas čeka novi lokalni derbi. Ovoga puta u Piškorevcima. Što očekivati od današnje utakmice?

Spremni smo i kompletni. Što je najbitnije od svega. Kao i svaku utakmicu idemo tražiti svoju šansu za bodove i novu pobjedu.

takmica je na rasporedu od 17.00h!

Utakmica je na rasporedu od 17.00h!