Nakon nešto više od mjesec dana pripremnog dijela, na redu je prvo kolo županijske primere.

Burno i prometno, tako možemo nazvati dračički ljetni prijelazni rok. No, sve je to dio nogometa. Kako i u profesionalizmu, tako i u našem nedjeljnom nogometu, igrači traže sebi bolje sredine i na tom području možemo samo predstaviti svoje uvjete i program te na kraju krajeva nekima i zahvaliti na svemu. Upravo to se i događalo. Usprkos svemu, uspijevamo kadrirati i stvarati ponovno konkurentnu ekipu.

U pripremnom periodu dračički prvotimci odradili su 5 utakmica. Redom su protivnici bili Gundinci, Mladost Ivanovci, HNK Đakovo Croatia – kadeti, Sikirevci te Radnik iz Josipovca. Naša je ekipa ostvarila svih 5 pobjeda uz gol razliku 24:3. Treba uzeti u obzir da je ipak to pripremni period u kojem, među niželigašima, prevladavaju godišnji odmori i poslovi, ali veseli realizacija i motivacija ekipe i u takvim slučajevima.

U subotu smo, kao i prošle sezone, gosti u Feričancima. FEŠK koji kotira kao respektabilan, stabilan i čvrst klub s istom takvom ekipom, gostovanje je kojeg se želiš “riješiti” u startu, a mi drugu godinu za redom imamo tu čast.

Dosadašnje utakmice donijele su nam puno nadigravanja, žustrine i nadmudrivanja, pa ništa manje ne treba očekivati ni u subotu.

Vidimo se u Feričancima od 17:30h.